۱۳۸۷ اردیبهشت ۶, جمعه

غره-قورت یا غارا

از سميرم که مي گشتيم خريديم. يادش بخير بچه که بوديم، توي دهات پدر بزرگم اينا، جابان، 15 کيلومتر آنطرف دماوند، سياهش رو مي خورديم. مي چسبونديم به انگشت شصتمون و مي خورديم. چه مزه اي ميده! واي که آب دهنم راه ميگيره!!

از کامنت اين مطلب:
تا همین چند هفته قبل نمی‌دانستم کشک را چگونه درست می‌کنند. برای درست کردن کشک اول دوغ درست می‌کنند٫ سپس دوغ را آرام‌آرام -در طول هفت‌هشت ساعت -گرما می‌دهند. کشک روی دوغ تشکیل می‌شود. پس از برداشتن کشکِ مایع-نیمه‌جامد از روی دوغ٫ اگر مایع باقی ماننده را گرما دهیم تا بیشتر آبش تبخیر شود غره-قورت یا غارا درست می‌شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

جیم ران

 سه سال پیش در آستانه ۴۰ سالگی تصمیم گرفتم به خودم یک هدیه ویژه بدم. گزینه های مختلف رو بررسی کردم و در نهایت در ورکشاپ ۴ روزه تونی روبینز ب...